Rhode D1 – ONDO D1

In het verre St. Oedenrode stond vandaag het duel tegen een gemengd Rhode D1 op het programma.
ONDO speelde vanaf de aftrap richting het Rhode-doel. We kregen gelijk al de eerste kansjes. Een logisch gevolg was de 0-1 van Michel na een prima aanval over links met aangever Robin. ONDO bleeft vervolgens druk zetten, volgens afspraak, wat resulteerde in enkele corners. Uit een van de corners, goeie korte corner van de gebroeders Rijnders, wist rechtsback Brian middels een hard schot 0-2 te scoren. Rhode stelde aanvallend ietwat teleur en kreeg slechts een 2-tal onnodig weggegeven corners, die echter door ONDO vakkundig verdedigd werden. ONDO kreeg vervolgens nog meerdere kansen om de score verder uit te bouwen maar de Rhode-goalie redde bekwaam.
Na rust enkele omzettingen in het team van ONDO, het spelbeeld bleef echter onveranderd. Het was ONDO dat de toon zette en keurig opgebouwde aanvallen leidden tot doelpunten van rots-in-de-branding Sam, die goed doorzette en keurig de 0-3 op het score-bord zette. Hierna was het de beurt aan Novah die, na een matte 1e helft, een keur aan goeie acties neerzette in de 2e helft. Hij beloonde zichzelf door de 0-4 en de 0-5 te scoren. Hierbij bleef het niet, gesteund door een oplettende verdediging en middenveld werd elke poging tot aanval in de kiem gesmoord. ONDO bleef combineren en het was Robin die 10 min. voor tijd het halve dozijn volmaakte en een van de kansen afmaakte, 0-6. Inval-spits Michael speelde op de zestien zichzelf goed vrij en uit de draai schoot hij fraai in de rechterbovenhoek, 0-7. Hierna was de koek op, simpelweg omdat de tijd op was. Jongens, goed en netjes gespeeld, proficiat.