RKMSV – ONDO 2-0 (1-0)

In een matig duel in Meijel verloor Ondo de wedstrijd en de kans op een periodetitel. Ondo kwam nauwelijks aan voetballen toe, veelal door persoonlijke fouten, en daardoor hielpen ze de thuisploeg in het zadel. Max van Haren zette RKMSV op voorsprong door gestuntel van de Ondo defensie 1-0
De tweede helft was een copie van de eerste helft, Ondo gaf Meijel steeds de helpende hand door foutieve passes. Met nog een half uur wedstrijd schoot Ad Snijders Meijel in veilige haven.
Met de resterende tijd ging Meijel slordig om met de kansen en behoedde daarmee Ondo voor een flinke oorwassing.
Opstelling: Luuk van de Boer, Bart Janssen, Tom vd Wetering, Thijs Haasen, Rudi Nijssen, Willem Slaats, Patrick vd Reek, Roy Lammers, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Bart Loomans.
Wissels: Ward Sleegers voor Bart Janssen, Stan Berkers voor Roy Lammers, Maik Idzes voor Willem Slaats.