RKSVO – ONDO 0-3 (0-1)

Ospel had ’s morgens het veld sneeuwvrij gemaakt om het groene gras zichtbaar te maken. Toch was het nog erg glad en menig speler ging onderuit.
In het eerste kwartier werden er heel wat duels uitgevochten Bart Loomans was dicht bij de openingstreffer maar zijn schot ging net over het doel. De thuisclub kreeg ook een goede kans om te scoren maar Luuk van de Boer hield zijn doel schoon. Met een half uur op de klok werd Bart Loomans door het midden weg gestuurd en met zijn snelheid en uithaal gaf hij de Ospelse keeper het nakijken. 0-1. Na deze treffer werd Ospel sterker waardoor de Ondo defensie flink aan de bak moest om een tegengoal te vermijden.
Na de thee werd de druk van Ospel groter, maar Ondo profiteerde daar het meeste van. Maik Idzes kwam op grote snelheid door en wist Joost Berkers te bereiken die tussen twee verdedigers in binnen schoot 0-2.
De duels werden harder en leverden blessures en gele kaarten op. 10 Minuten voor tijd werd Ospel helemaal gevloerd. Invaller Wouter Berkvens gaf een perfecte dieptepass op Bart Loomans die met een stift de keeper uitschakelde. 0-3
Ondo kreeg bij het in groten getale meegereisde publiek de handen op elkaar voor de strijd die de spelers leverden.
Ondo kan lekker ontspannen de winterstop in als koploper en genieten van de voorsprong en van de feestdagen.
Opstelling: Luuk van de Boer, Stan Berkers, Bart Janssen, Thijs Haasen, Dirk Driessen, Willem Slaats, Joost Berkers, Maik Idzes, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Bart Loomans,
Wissels: Ward Sleegers, Cas Aarts, Wouter Berkvens, Martijn van Bussel.