Rood wit ’67 – Ondo 3-1 (3-0)

Bijna een half uur lang was Ondo de betere ploeg. Duels werden gewonnen en de opbouw werd goed verzorgd. Maar de enkele doelkansen die daaruit voorkwamen werden niet omgezet in doelpunten. Bij de eerste doelkans van de thuisploeg was het wel klaar. De bal kwam uit een voorzet panklaar voor de voeten van de spits en die kon ongehinderd binnen schieten, 1-0. Ondo zakte helemaal in elkaar en deed bijna alles verkeerd waardoor Rood wit ’67 enkele minuten daarna de 2e in het netje had liggen. Ondo had nog mogelijkheden voor de aansluitingstreffer maar deze kwam niet tot stand door onnauwkeurigheid. Nog in de blessuretijd werd de wedstrijd zo goed als beslist. Een zwabberbal van buiten de zestien meter verdween in het doel, 3-0.

De gehele 2e helft was Ondo de bovenliggende partij. Door het druk zetten en het afjagen van de bal kwam er in de 50e minuut de verdiende treffer door invaller Rob Kessels. Via een voorzet van Stan Berkers kon hij de bal binnenkoppen, 3-1. Even daarna had Joost Berkers de 3-2 op de schoen maar zijn punter ging rakelings over. De wedstrijd werd steeds harder en een kwartier voor tijd kon de Budelse spits met rood van het veld na een smerige overtreding op Bas Ramaekers. Het overtal voor Ondo werd niet uitgebuit. Toch kwam Ondo nog een paar keer kort bij een doelpunt. Onder andere door een vrije trap van Geert Verberne die via de lat overging. Gezien de hele wedstrijd was een gelijkspel verdient geweest.

Opstelling: Luuk van den Boer; Bas Ramaekers, Geert Verberne, Bart Janssen, Stan Berkers; Tom Klein Zieverink, Thijs Haasen, Joost Berkers; Bart Loomans, Willem Slaats, Roy Lammers.

Wissels: Rob Kessels voor Bart Loomans, Stan Raijmakers voor Bart Janssen.