SPV – ONDO 1-1

De eerste goede aanval kwam op naam van Ondo maar het flipperkast effect dat ontstond voor de goal, eindigde met toeval in de handen van de Vlierdense doelman. Voor beide teams was de omschakeling van verdedigen naar aanvallen te gehaast en zorgde slordige passes maar voor weinig echte doelkansen. Het meest voetballende team was Ondo. De kansen voor Vlierden ontstonden door vrije trappen en corners. De doelkansen net voor rust kwamen van Geert Verberne en Joost Berkers maar beide pogingen leverde niets.

Al na enkele minuten in de tweede helft kreeg Ondo een vrije trap op randje 16. De SPV keeper kon de bal nog net over het doel tikken. De corner die daardoor werd toegekend kwam bij Geert Verberne terrecht die de bal tussen drie verdedigers van SPV raak kopte: 0-1. De vreugde was van korte duur want door balverlies op het middenveld werd er direct de diepte gezocht door SPV en Jan van Lierop kon simpel binnen schieten: 1-1. Ondo probeerde de druk op te voeren maar het ontbrak steeds aan nauwkeurigheid waardoor SPV ook weer kansjes kreeg. Het was geen wedstrijd van hoog niveau en daar ging de man in het zwart volledig in mee.