SSE – ONDO 1-3

De eerste 15 minuten waren licht in het voordeel van de thuisploeg net zoals in de bekerwedstrijd eerder dit seizoen. Ondo nam stilletjes het initiatief over en dat resulteerde in een vrije trap op links. Deze werd slecht weggewerkt door de defensie van SSE waardoor Mark Berkers de bal in het doel wist te werken, 0-1. Tot aan de rust gebeurde er niet veel spectaculairs omdat Ondo niet doorging om de score te verdubbelen en SSE had moeite met de opbouw.

Na de rust begonnen beide teams met aanvallende bedoelingen maar het duurde tot aan de 70e minuut tot er een doelpunt viel. Een diepe bal van SSE viel over de Heusdense verdediging en kon worden ingekopt bij de 2e paal, 1-1. Nog geen minuut later werd een vrije tap voor Ondo snel genomen en via Rudi Nijssen kon Joost Berkers de bal, tussen 2 verdedigers door, binnen tikken, 1-2. In de resterende tijd zette SSE alles op alles om toch nog een puntje binnen te halen maar door de ontstane ruimte kon Ondo profiteren. Freek Raijmakers zocht de combinatie met Rudi Nijssen en deze laatste bepaalde de eindstand op 1-3.