Start seizoen 2018-2019

Dag  jeugdleden en ouders van Ondo,
 
De vakantie zit er voor de meeste weer (bijna) op. Dat betekent dat we binnenkort gaan starten met het nieuwe voetbalseizoen. Wij hebben er weer veel zin in.
 
Voor de jeugdleden starten de trainingen weer vanaf maandag 27 augustus. Hier vinden jullie de meest actuele teamindeling/ledenlijst. 
Zoals jullie zien staan er nog enkele vacatures open. We vragen de ouders of anderen om deze plekken zsm op te vullen.
 
De meeste teams starten vanaf 1 september met de bekercompetitie. Vanaf zaterdag 22 september zal de competitie starten. Het vervoerschema voor de bekerwedstrijden is inmiddels bekend. Deze staan op de website. Voor de normale competitie volgt het vervoersschema zsm. Zodra dit bekend is, ontvangen jullie het programma met vervoerschema voor je eigen team ook nog per mail.
 
Ik wil jullie ook nog even wijze op de app voetbal.nl. Als je deze installeert, dan kun je het programma, de uitslagen en de standen per team bekijken. Je kunt zelf instellen welke teams je wilt volgen. Daarnaast zijn we druk bezig om te zorgen dat de uitslagen en het programma binnenkort op de website ook getoond gaan worden. 
 
Als laatste wensen we jullie namens de hele TC weer een leuk, sportief en gezellig seizoen toe. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn. Dan kun je bij de leider, trainer, of betreffende coördinator terecht. Mochten er dan nog vragen zijn, dan kun je deze (bij voorkeur) via een mail naar jeugdsecretariaatondo@hotmail.com stellen.