Sterksel – Ondo 0-5 (0-1)

In de enige wedstrijd in de regio die doorging, op een bevroren veld, moest koploper Ondo het opnemen tegen hekkensluiter Sterksel. In de eerste helft waren de verschillen niet zo groot als wat op papier deed vermoeden. Uit een flipperkastmoment voor het doel van de thuisploeg scoorde uiteindelijk Willem Slaats met het hoofd. 0-1
De warme thee in de rust deed Ondo goed. Een corner van Ondo die slecht werd uitverdedigd door Sterksel, werd door Joost Berkers geplaatst binnengeschoten. 0-2
Sterksel kwam nauwelijks aan doelkansen toe, terwijl Ondo een perfecte opbouw van achteruit opvoerde, waardoor Wouter Berkvens simpel de 0-3 kon maken.
De inzet van Maik Idzes werd nog geblokkeerd maar de rebound trof wel het doel 0-4
De cornerverhouding was op dat moment Ondo 14- Sterksel 3, maar meer leverde dat ook niet op. Bart Loomans mocht de eindstand bepalen 0-5.
Opstelling: Luuk van den Boer, Bart Janssen, Roel van Bussel, Ward Slegers, Dirk Driessen, Thijs Haasen, Willem Slaats, Wouter Berkvens, Bart Loomans, Maik Idzes, Joost Berkers.
Wissels: Freek Raijmakers voor Wouter Berkvens, Bart Mennen voor Maik Idzes, Maikel Verberne voor Thijs Haasen, Bram Derix.