SV Brandevoort – Ondo 1-4 (0-2)

Ondo pakte goed uit in Helmond na de slechte wedstrijd van vorige week tegen Liessel. Al vrij snel in de wedstrijd schoot middenvelder Thijs Haasen vanaf 18 meter, op aangeven van Bart Loomans, in de kruising, 0-1. Stan Berkers die regelmatig de hele linkerkant overstak, wist daarna Rudi Nijssen te bereiken, maar zijn schot werd met de voet door de keeper van Brandevoort gekeerd. Met een mooie opbouw van achteruit kon Maik Idzes de voorsprong verdubbelen: zijn schot ging met precizie bij de tweede paal binnen, 0-2. De snelle buitenspelers van Brandevoort bezorgde Ondo toch de nodige inspanning om de nul te houden tot de rust.
Na de thee zette Brandevoort alles op alles om de aansluitingstreffer te maken, maar de defentie van Ondo voorkwam dit. Ondo kreeg meer ruimte waarmee de snelheid van Bart Loomans goed werd benut. Zijn voorzet op Robin Janssen werd door de keeper gekeerd, maar de afvallende bal was voor Idzes precies op maat, 0-3. De 16-jarige Cas Aarts stond zijn mannetje verdedigend op de snelle Soafyn Oalaidi van Brandevoort, en verrichtte opbouwend heel nuttig werk. Bart Loomans kreeg daarna loon naar werken. Een diepe bal die door de Brandevoortse keeper buiten de 16-meter werd weg getrapt werd door de rappe aanvaller goed afgeblokt en de 0-4 stuiterde binnen. Na de officiële speeltijd mocht Mohammed Maassaad vanaf elf meter uithalen, een cadeautje van de scheidsrechter, 1-4. De uitslag was zeker niet geflatteerd, nog vier opgelegde doelkansen van Ondo werden in deze wedstrijd niet verzilverd.
Opstelling: Luuk van de Boer, Cas Aarts, Thijs Haasen, Maik Idzes, Stan Berkers, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Bart Loomans, Robin Janssen.
Wissels: Roy Lammers voor Robin Janssen, Tom vd Wetering voor Maik Idzes, Kees Verberne voor Cas Aarts.