SVVH – ONDO 1-0 (0-0)

De start van de competitie verliep voor Ondo puntloos. Aan inzet en mentaliteit ontbrak het niet maar inzicht en goede passes waren debet aan goed voetbal. Er stonden veel basisspelers met blessures aan de zijlijn waardoor het goede niveau van de bekerwedstrijden niet werd gehaald. Toch gingen beide teams gelijk op qua doelkansen betreft. SVVH kon in de 12e minuut al juichen maar het doelpunt werd afgekeurd in verband met buitenspel. Halverwege de eerste helft was de grootste kans voor Robin Jansen maar de bal stuitte op de keeper. Bart Loomans kreeg daardoor een herkansing maar bij hem gebeurde precies hetzelfde.

In het begin van de tweede helft waren de eerste kansen voor Ondo maar ze kwamen wederom niet tot scoren. In de 60e minuut werd de rechtsbuiten van Heibloem helemaal over het hoofd gezien en hij kon zo vrij als een vogeltje de bal binnen schieten 1-0. Ondo zette een half uur lang flink druk naar voren en verzameld een legio aan corners en vrije trappen maar de doelkansen werden niet verzilverd. Omdat de ruimtes achterin groot werden moest de Ondo-doelman nog goed keeperswerk verrichtte om Ondo in de wedstrijd te houden. Maar dit alles was tevergeefs want er werd niet meer gescoord waardoor de eerste nederlaag een feit is.

Opstelling: Luuk van den Boer, Sander Gerritsen, Geert Verberne, Joost Berkers, Stan Berkers; Niek Loomans, Tom Klein Zieverink, Rudi Nijssen; Jesley Thijs, Robin Jansen, Bart Loomans.

Wissels: Bas Ramaekers voor Niek Loomans, Bart Jansen voor Stan Berkers, Dirk Nijssen voor Sander Gerritsen.