Terugblik: goede start ONDO met drie punten na spannende slotfase tegen Lierop

De competitie is weer van start! Op zondag 26 september jl. gaf de scheidsrechter het signaal om de bal te laten rollen in de eerste wedstrijd van een nieuw voetbalseizoen. Op het programma al gelijk een kraker tegen SV Lierop.

Het vaandelteam van ONDO onder leiding van trainer Harold van Doorn boekte een moeizame overwinning op Lierop, in een duel waarin de ploegen elkaar redelijk in balans hielden. De hoogtepunten in de eerste helft waren schaars en de 0-0 ruststand was een logische.

Rudi Nijssen opende voor ONDO in de tweede helft de score. Daarna trok Lierop het initiatief naar zich toen en kwam het op gelijke hoogte na een eigen doelpunt van Peer Smits. Waar iedereen dacht dat de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen schoot Tom van de Wetering de 2-1 voor ONDO tegen de touwen. In de slotfase kreeg Lierop-goalie Han Maas een rode kaart.

Bekijk hieronder een foto impressie van de wedstrijd. Meer foto’s op Facebook. Met dank aan fotograaf Niek van de Vondervoort.