Terugblik op geslaagd jeugdtoernooi JO13 – zaterdag 25 mei 2024

Zoals ieder jaar staan er weer een paar jeugdtoernooien op het programma bij onze voetbalclub. Op zaterdag 25 mei vond de aftrap van een nieuwe reeks toernooien plaats, dit keer met het JO13 toernooi.

In de dagen voorafgaand aan het toernooi was het afwachten wat het weer zou doen. De vele regen van de voorbije weken voorspelde weinig goeds. Uiteindelijk bleek het de hele dag vrij droog en viel er een enkele druppel pas tegen het einde van de middag. Dit mocht de pret echter niet drukken.

Maar liefst 11 ploegen deden mee: SV Lierop, Bruheze, Baarlo, Boerdonk/Keldonk, FC Ekeren, VSK Kortenaken (België), SV de Braak,  Melderslo, SV Breugel, KFC Dessel Sport (België) en uiteraard onze eigen ONDO JO-13.

Er hing een prachtige voetbalsfeer en er werden fraaie doelpunten en mooie acties gemaakt. Dank aan alle clubs voor hun komst en deelname!

De toernooicommissie was al weer vroeg ter plekke en had de organisatie weer op en top verzorgd. Complimenten voor Gerard Hoefnagels, Yvon Kursten, Marga Koolen en Richard Aarts. Ook dank aan de scheidsrechters en de kantinemedewerkers die ook weer de hele dag alles in goede banen hebben geleid.

De volgende toernooien zijn:

  • zaterdag 8 juni JO14/JO15;
  • zondag 2 juni JO11/JO12;
  • zondag 9 juni JO8/JO9/JO10;
  • zondag 2 juni JO6/JO7;

Wil je een keer meehelpen met de organisatie van een jeugdtoernooi? Laat het weten aan de toernooicommissie via, toernooien@ondo.nl.

Hieronder een impressie van het JO-13 toernooi