Update Coronamaatregelen bij ONDO (20-11-2021)

Helaas zijn er weer nieuwe Coronaregels ingevoerd om het Coronavirus zo een halt toe te roepen. Concreet betekenen deze voor SV ONDO het volgende:

  • Er mogen geen toeschouwers meer op het sportpark aanwezig zijn. Dit betekent dat ons sportpark in elk geval voor de komende 3 weken alleen nog maar toegankelijk is voor sporters, begeleiding en personen die voor hun functie op of in het clubgebouw aanwezig moeten zijn.
  • De kantine is gebonden aan de horecaregels, en moet sluiten om 20.00 uur. Dit betekent dat de kantine op donderdagavond gesloten is. Op zaterdag en zondag is deze wel geopend, alleen voor sporters, begeleiding en personen die voor hun functie op of in het clubgebouw aanwezig moeten zijn.
  • Een coronatoegangsbewijs is benodigd om toegang te hebben tot de clubgebouwen en de kantine. In de kantine is een zitplaats verplicht. Het kan zijn dat je gevraagd wordt door een trainer/vrijwilliger of bestuurslid om je QR-code te laten zien.

Wij rekenen op de medewerking van eenieder, zodat de Coronaregels weer zo snel mogelijk versoepeld kunnen worden, want wij willen zo snel mogelijk weer dat iedereen welkom is op ons sportpark!

Bestuur SV ONDO