Voorzittersblog: aftellen

In het leven tellen we regelmatig af. We tellen af tot een bijzondere verjaardag, we tellen af wanneer we weer vakantie hebben of we tellen af hoeveel dagen het nog duurt voor er weer een mooie voetbalwedstrijd op het programma staat en ga zo maar door.
Zo tellen we ook al langere tijd af tot dat we afscheid kunnen gaan nemen van de Corona maatregelen. Soms leek het einde in zicht, maar werd ons allen toch gevraagd nog even langer geduld te hebben. Nu lijkt het dan toch eindelijk zover te zijn. We hebben allen een bizarre tijd achter de rug, maar nu lijkt het normale leven dan weer echt terug te keren. Zo ook bij onze club. Het is misschien de vraag voor hoelang dat duurt, maar er is zeker voldoende reden voor optimisme. De signalen staan op groen.
Al meerdere keren heb ik het u gezegd: we mogen trots zijn hoe we als ONDO die lastige periode hebben doorstaan. Het was niet altijd gemakkelijk, maar nu we aan het begin staan van een nieuw seizoen kunnen we ook uitkijken naar een frisse start. Iedereen is er klaar voor, en er ook wel aan toe.
Bij ons vaandelteam onder leiding van trainer Harold van Doorn is de voorbereiding in volle gang, en zijn de eerste bekerwedstrijden zelfs al gespeeld. Vanaf deze plek wensen wij de jongens alle succes toe. Op zondag 26 september trappen ze de competitie af, tegen SV Lierop. Bent u er ook dan weer bij? Van harte welkom!
Ook de jeugdteams zijn weer van start en onder leiding van de TC Jeugd willen ook zij een seizoen draaien om trots op te zijn. Allen succes en vooral ook veel plezier!
Namens het bestuur wens ik alle leden, spelers, trainers, ouders, vrijwilligers en sponsors een prachtig voetbalseizoen toe, en we kijken er naar uit om u weer te mogen ontvangen op de Heikamp. Mocht u ooit een idee hebben of wilt u iets met het bestuur bespreken, aarzel niet en laat het ons gerust weten. De koffie in de kantine staat klaar!
Dat maakt dat nu de tijd is gekomen om af te tellen naar het eerste fluitsignaal in de competitie, telt u met mij af?
Daniël van Schijndel
Voorzitter SV ONDO
P.s. ohja denkt u ook aan ONDO bij de jaarlijkse actie van de Plus? Ook de Rabobank clubactie gaat weldra weer van start. Alle kleine beetjes helpen, ook bij ONDO. Alvast bedankt!