VV GKC – ONDO 1-4 (0-2)

In de beginfase nam de thuisspelende partij GKC het initiatief en met enkele afgedwongen vrije trappen kwamen ze gevaarlijk dicht voor het Ondo-doel. Maar naarmate de wedstrijd vorderde werd Ondo steeds sterker. Na bijna een half uur kwam Ondo op voorsprong door een snoeihard schot van Bart Loomans op aangeven van Rudi Nijssen. Ondo kreeg steeds meer ruimte. Een slimme steekbal van Thijs Haasen bracht Joost Berkers in positie om uit te halen maar de paal voorkwam een doelpunt. Even voor de thee werd de sneltrein Bart Loomans tot twee maal toe vastgehouden. De vrije trap die daarop volgde werd door Rudi Nijssen scherp voorgegeven. Rob Kessels kon er net niet bij maar de mee opgekomen Geert Verberne kon de bal bij de tweede paal binnenschuiven: 0-2.
De Combinatie Grathem-Kelpen-Oler begon wederom goed en verraste de defensie van Ondo enkele malen, maar Ondo-keeper Luuk van den Boer stond op de goede plaats. Ondo nam weer de touwtjes in handen en uit een voorzet van Joost Berkers kon Rob Kessels de 0-3 binnenschieten. De frustratie nam toe bij GKC en binnen vijf minuten tijd werden twee spelers van GKC met rood van het veld gestuurd vanwege harde overtredingen, natrappen en een grote mond tegen de scheidsrechter. Ondo wist niet goed met de overtal situatie om te gaan. GKC scoorde uit een vrije trap op de zestien meter: 1-3. Kort daarop zette Ondo het weer recht door toedoen van Bas Raemakers die de verdedigende plek had verlaten en met zijn pass Joost Berkers in positie bracht om hard en hoog de bal in het doel te jagen: 1-4. Ondo deed te weinig met de overtalsituatie: individuele acties die te ver werden doorgedreven en uiteindelijk niets opleverden. De wedstrijd ging uit als een nachtkaars, maar de drie punten gingen mee naar Heusden.
Opstelling: Luuk vd Boer, Bas Ramaekers, Thijs Haasen, Tom Klein Zieverink, Stan Berkers, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Rob Kessels, Geert Verberne, Daniël Rouleaux, Bart Loomans.
Wissels: Roy Lammers voor Tom Klein Zieverink, Wessel Janssen voor Stan Berkers, Willem Slaats voor Bart Loomans.