Altweerterheide – ONDO 1-3 (1-2)

De wedstrijd tegen laagvlieger Altweerterheide kwam maar moeilijk op gang. Na een half uur opende Tom van de Wetering de score, Rudi Nijssen nam het voorbereidende werk voor zijn rekening. ONDO had een aantal doelkansen laten liggen, maar Mark Berkers (niet de grootste) wist met het hoofd de voorsprong te verdubbelen: 0-2. De aanvallers van de thuisploeg wisten nog voor de rust ONDO op het verkeerde been te zetten, waardoor Bram van Son de aansluitingstreffer wist te maken.
In de 2de helft worstelde ONDO met zichzelf waardoor Altweerterheide af en toe gevaarlijk voor het ONDO doel kwam maar zij verzuimden om te scoren. ONDO wist van de doelkansen er een te verzilveren. Een hard schot van Willem Slaats werd nog geblokkeerd maar de afvallende bal werd door Freek Raijmakers bekeken raak geschoten, wat de 1-3 betekende.
Opstelling: Luuk van den Boer, Stan Berkers, Geert Verberne, Mark Berkers, Kees Verberne, Juul Nijssen, Freek Raijmakers, Rudi Nijssen, Bart Loomans, Tom van de Wetering, Willem Slaats.
Wissels: Joren Dielhof voor Mark Berkers, Wessel Janssen voor Willem Slaats, Bas Vlemmix voor Stan Berkers, Roel van Bussel