Een gezonde en geslaagde sponsoractie!

Als S.V. ONDO werken we graag mee aan een gezonde leefomgeving in Heusden. Met onze jaarlijkse sponsoractie dragen we daar aan bij middels onze groente-actie. In samenwerking met onze sponsoren hebben we namelijk ook dit jaar weer een lekker en gezond pakket samen kunnen stellen om te helpen SV ONDO gezond te houden! De spelers van JO11 en JO13 zijn afgelopen weekend weer op pad gegaan om zo veel mogelijk groentepakketten te verkopen en te bezorgen. Ook team JO19 heeft dit jaar een bijdrage geleverd aan deze actie, door 228 pakketten te bezorgen.
Top 3 verkopers:
1. Dean van Bussel 44 pakketten
2. Lennard van den Broek 35 pakketten
3. Stan Basten 29 pakketten
In totaal zijn er circa 520 pakketten verkocht en is er €2600 opgehaald!
Team JO11-1 was het meest doorslaggevend met een gemiddelde verkoop van 16,5 pakketten.
Al met al een geslaagde actie die niet mogelijk was geweest zonder de hulp van tal van vrijwilligers waaronder ook veel ouders en voetballers. Maar ook niet te vergeten onze sponsoren waardoor het mogelijk was om zoveel groentepakketten samen te stellen.
Dank o.a. aan Spar Maas Heusden, Groentekwekerij ’t Bleekerven BV, Kwekerij Moors, Snack Products BV, Peka Kroef Asten, Gebroeders Raijmakers Kwekerijen BV, Bennenbroek-Knoops koeien & kippen, Pluimveebedrijf Slegers, Pluimveebedrijf Loomans, Pluimveebedrijf van Lierop en VECO BV.
Vrijwilligers, sponsoren en donateurs: bedankt!
 
Heeft u nog geen sponsorpakket ontvangen, maar wel een besteld? Neem dan contact op via sponsoring@ondo.nl