ASV’33 – ONDO 2-1

Het eerste half uur waren beide teams aan elkaar gewaagd en echte doelkansen bleven uit. Enkel de dode spelmomenten werden gevaarlijk. Zo had Ondo een corner die in de handen van de keeper werd gekopt. Daarna was het ASV met een vrijetrap die in de 16 meter werd doorgekopt en via de binnenkant van de paal werd binnen getikt door Robbert Mol. Enkele minuten later mocht ASV het weer proberen vanaf nagenoeg dezelfde plek. Nu werd de bal gepareerd door Ruud van Berlo en in de rebound tegen de lat gekopt. Hier kwam Ondo goed weg. 10 minuten voor de rust was er een voorzet van Freek Raijmakers die in een keer op de pantoffel werd genomen door Dirk Nijssen maar de bal ging net langs het doel. Kort daarop was het Tom Klein Zieverink die op rechts een aanval opzette en vervolgens zelf de bal voorlangs schoot. Op slag van rust nog een op maat gegeven voorzet die door Geert Verberne werd ingekopt maar door een knappe redding van de keeper onschadelijk werd gemaakt.

In de tweede helft ging Ondo slechter spelen en ASV lukte het ook niet om echte kansen te creëren. In de 75e minuut een van de spaarzame goede aanvallen van Ondo. De assist vertrok van de voet van invaller en debutant Bart Kessels. Geert Verberne kopte de bal op de lat maar de attente Bart Loomans kon in de rebound de bal in het doel schieten, 1-1. In het laatste kwartier maakte ook Bas Ramaekers zijn debuut. Beide teams hadden nog enkele kansjes maar een paar minuten voor het einde was het ASV die er voor zorgde dat de punten in Aarle Rixtel bleven. Een voorzet werd onhoudbaar op doel geschoten, 2-1.