Ondo – Helenaveen 3-1

Het eerste kwartier was het een gevecht om de bal om dan vervolgens de bal weer aan de tegenpartij te geven. Het enige wat straalde was de zon. Na 20 minuten, een vrije trap voor Helenaveen die op goal werd gekopt en werd gered door Ruud van Berlo maar in de rebound vond Jos Schouten alsnog het doel: 0-1. Het voetbal werd er niet beter op. Vrije trappen en corners leverde nog enigszins doelkansen op, maar zonder resultaat. 10 minuten voor de rust kwam Roy Lammers goed door op links en werd binnen het 16 metergebied gevloerd. De penalty die daarop volgde werd door Roy zelf, ondanks dat de keeper er nog aan zat, binnen geschoten: 1-1. Op slag van rust had diezelfde Roy Lammers de voorsprong op de schoen maar de lat weerhield hem daarvan.

In de tweede helft waren er in het begin over en weer kansen. In de 55e minuut kreeg Roy Lammers de bal in zijn voeten, hij draaide richting goal en schoot de bal hard bij de 2e paal binnen. Enkele minuten later op dezelfde plek gebeurde hetzelfde maar nu was het Dirk Nijssen die het doel trof: 3-1. Even later moest Ondo met 10 man verder omdat Mark Berkers met zijn 2e geel achter de poort werd gestuurd. Met nog 20 minuten te spelen werd het 10 tegen 10 omdat ook een speler van Helenaveen zijn tweede gele in ontvangst mocht nemen. In de resterende tijd regende het doelkansen voor Ondo maar niemand wist het netje te raken. Helenaveen had de handen vol om de schade te beperken en dat lukte want de wedstrijd eindigde met 3-1 op het scorebord.