Bericht vanuit de TC Jeugd

Beste jeugdvoetballers, trainers en begeleiders,
Het coronavirus heeft onverwacht een heel vroeg einde gemaakt aan ons voetbalseizoen 2019-2020. Nog maar net begonnen aan de voorjaarscompetitie hebben we zonder elkaar nog te kunnen groeten onze voetbalschoenen aan de wilgen moeten hangen.
Niet naar school, niet naar vrienden of vriendinnen, niet naar opa en oma en niet meer naar het voetbalveld….. Hopelijk kunnen we na de zomer weer een beetje naar het ‘normale’ leven terugkeren en, al is het niet het belangrijkste in het leven, ook weer met elkaar een potje gaan voetballen.
De TC jeugd was begin maart al druk doende met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Op onze vraag wie er volgend jaar gaan stoppen bij ONDO, hebben we tot onze grote vreugde maar weinig reacties gekregen. We kunnen dus , zo gauw we weer bij elkaar kunnen komen, aan de slag met de nieuwe teamindelingen en het invullen van de trainers- en begeleiders voor die teams. We hopen in juni weer met informatie naar buiten te kunnen komen.
Wij hopen dat jullie je de komende maanden kunnen vermaken met online voetbalactiviteiten. Als je thuis een bal hebt en een tuin kun je natuurlijk ook aan je techniek werken. Oefeningen genoeg op het World wide web!!
Hopelijk zien we jullie allemaal weer gauw en blijf gezond!!!
Namens de TC jeugd, Gerard Lomans