ONDO steunt lokale ondernemers in Coronatijd

We zitten in ongekend moeilijke tijden. We kunnen als bestuur en club voorstellen dat ook voor veel bedrijven en organisaties in Heusden en onze omgeving het tijden zullen zijn waarin niets zeker is. We hopen dat iedereen in goede gezondheid mag verkeren, en dat we elkaar snel weer mogen begroeten. Ook het voetbalseizoen is voortijdig afgelast, en dat betekent dat we als ONDO ook moeten dealen met de nieuwe realiteit.
We willen met dit bericht specifiek alle sponsors bedanken voor de betrokkenheid bij onze club.
Daarnaast willen we als club de komende periode onze sponsors extra in het zonnetje zetten, dat willen we doen op de volgende manier: Sponsor van de week!
Met onze digitale kanalen, zoals onze Facebookpagina, willen we de komende weken bedrijven en ondernemers in Heusden en de regio extra onder de aandacht brengen. Komende tijd laten we zoveel mogelijk sponsors aan bod komen!
Daarnaast willen we graag onze leden en supporters wijzen op een lokaal (Heusdens) initiatief dat vorige week is gelanceerd: Lokaal Doorbazen. Een online community voor ondernemers en inwoners van onze gemeente om vraag en aanbod in deze lastige tijden met elkaar te delen. De community groeit snel, en veel ondernemers hebben zich al aangemeld (gratis). Link: www.lokaaldoorbazen.nl. Als ONDO dragen we dit initiatief een warm hart toe.
Rest ons niets anders dan de sponsoren te bedanken voor alle betrokkenheid bij onze club, en veel sterkte en succes te wensen in de komende tijd die voor iedereen ongetwijfeld uitdagingen met zich mee zal brengen.
Vragen/opmerkingen? Aarzel niet en laat het ons weten,
Namens de sponsorcommissie en bestuur, Tom Klein Zieverink & Daniël van Schijndel