Cranendonck – ONDO 2-0 (0-0)

Ondo begon goed bij koploper Cranendonck. In de eerste helft was Ondo de bovenliggende partij. In de 5de minuut schoot Dirk Driessen op de paal, na een half uur Tom van de Wetering op de lat en Bart Loomans, een op een met de keeper, de bal net voorlangs. Cranendonck maakte het keeper Luuk van den Boer met maar een schot op het doel niet moeilijk.
In de tweede helft ging het nagenoeg gelijk op. Een goede aanval van Ondo werd op het laatste moment onderbroken. In de omschakeling kwam Cranendonck er snel uit en kwam met een toevalstreffer op 1-0. In de laatste 10 minuten haalde Ondo alles uit de kast voor de verdiende gelijkmaker. Met 7 corners en 3 vrije trappen zat het geluk niet aan Ondo’s zijde. In blessuretijd, waar bij Ondo de deur helemaal open stond werd de 2de treffer in een leeg Ondo doel getrapt; 2-0.
Opstelling: Luuk van den Boer, Stan Berkers, Robin Janssen, Joost Berkers, Ward Sleegers, Dirk Driessen, Thijs Haasen, Tom van de Wetering, Kees Verberne, Rudi Nijssen, Bart Loomans.
Wissels: Wouter Berkvens voor Kees Verberne, Kas van der Heijden, Cas Aarts, Luuk van Lierop.