Cursus volgen? Bekijk het aanbod van de KNVB

Op zoek naar meer verdieping op voetbalgebied? Wil je ergens in groeien als speler/trainer/vrijwilliger? Er zijn genoeg mogelijkheden om een (online) cursus of opleiding te volgen. Het bestuur nodigt iedereen uit die graag een cursus wil volgen om met ideeën te komen. Als ONDO hebben we budget voor opleidingen en cursussen. Je kunt hier altijd contact over opnemen met de Technische Commissie Jeugd via jeugdsecretariaatondo@hotmail.com of via het bestuur secretaris@ondo.nl.

Verschillende opleidingen die vanuit de KNVB worden georganiseerd: Verenigingsscheidsrechter ONDO is dringend op zoek naar scheidsrechters. Een verenigingsscheidsrechter fluit alleen wedstrijden van de eigen club (met name jeugd). Tijdens deze opleiding krijgen de deelnemers te maken met opdrachten, spelregelquizzen, oefeningen en reflectie op de eigen wedstrijden. Het gaat om een (deels) digitale opleiding. Een verenigingsscheidsrechter mag wedstrijden fluiten waarvoor geen KNVB-scheidsrechter is aangesteld, voornamelijk in de B-categorie. Klik hier voor de link.

Pupillentrainer lijkt het je leuk om met de jongste jeugd op het veld te staan? Dan is de opleiding Pupillentrainer echt iets voor jou. Met deze opleiding wordt bijgebracht hoe de trainer-coach kinderen met plezier beter leert voetballen. Het gaat hierbij om zes (digitale) bijeenkomsten a drie uur en een aantal opdrachten. Klik hier voor de link. Tevens kun je je gratis inschrijven voor de Rinus-nieuwsbrief. Een digitale nieuwsbrief waarmee je wekelijkse nieuwe trainingstips en inzichten ontvangen. Inschrijven kan hier.

KNVB Dugout De KNVB kent een uitgebreide digitale leeromgeving met tal van cursusaanbod en mogelijkheden. Neem eens een kijkje: www.pilot.knvbdugout.nl.

We gaan graag met je in gesprek over deze en andere mogelijkheden. Het volledige aanbod vind je via de website van de KNVB.