DESM – ONDO 0-2 (0-1)

Ondo houdt eigen doel weer schoon
Ook al is het niet altijd sprankelend, toch weet Ondo steeds weer de punten naar zich toe te trekken.
Al in de eerste minuten kon Ondo de score openen, maar het vizier stond nog niet op scherp.
Het werd nagenoeg een gelijke strijd. Doordat beide teams veel balverlies leden was het een weinig enerverende wedstrijd. Toch kon Ondo de score openen: een corner van Freek Raijmakers werd door centrale verdediger Dirk Driessen binnen gekopt. 0-1.
De tweede helft speelde zich voornamelijk af op het middenveld Met vrije trappen en corners werd het nog enigszins gevaarlijk voor beide doelen. Het was Ondo die de voorsprong kon verdubbelen: Bart Loomans leverde een perfecte voorzet af die spits Willem Slaats in het dak van het doel trapte. 0-2.
DESM dacht de aansluitingstreffer gemaakt te hebben maar er werd gefloten vanwege buitenspel. In de slotminuten had Maik Idzes maar weinig geluk. De goed uitlopende doelman van DESM voorkwam tot twee keer toe dat hij kon scoren.
Opstelling: Luuk van de Boer, Bart Janssen, Thijs Haasen, Tom van de Wetering, Bart Loomans, Dirk Driessen, Maik Idzes, Joost Berkers, Freek Raijmakers, Willem Slaats, Ward Sleegers.
Reserves; Boris Lenders, Juul Nijssen, Stan Berkers, Ruud van Berlo.