DOSL – ONDO 3-3 (2-1)

In een zenuwslopende wedstrijd in Leende werd in de allerlaatste minuut van de blessuretijd het kampioenschap door de neus geboord.
Bij een 2-3 stand voor ONDO in de 95ste minuut en een gelijkspel van koploper Ospel zou de eerste 4de klasse kampioenschap zijn van ONDO en het eerste 3de klasse voetbal in de historie van ONDO. Maar het pakte anders uit.
Het begon goed voor ONDO. Een verre inworp van Jorien Dielhof werd door Tom van de Wetering verlengd en door Willem Slaats binnengeschoten: 0-1. Na die goal won ONDO geen duels meer en de afvallende ballen waren ook voor DOSL en dit resulteerde in 2 tegendoelpunten voor de rust, waardoor we met 2-1 voor DOSL gingen rusten.
Na de rust was er een heel ander ONDO, dat weer duels won en de druk opvoerde. Willem Slaats mocht van 11 meter aanleggen en zorgde voor de gelijkmaker. Even later werd Maik Idzes gevloerd binnen de 16 meter en wederom schoot Willem Slaats deze feilloos binnen. ONDO kreeg nog enkele kansen maar was niet meer doeltreffend. Keeper Luuk van den Boer had ook nog een paar goede reddingen in huis. In de allerlaatste minuut van de rommelige blessuretijd scoorde Leende echter alsnog de gelijkmaker en was het over en uit.
Voor promotie resten nu nog 3 wedstrijden, de eerste as zondag 2 juni op sportpark de Heikamp om 14.30 uur tegen BAVOS.
Opstelling: Luuk van den Boer, Stan Berkers, Geert Verberne, Bart Janssen, Jorien Dielhof, Freek Raijmakers, Rudi Nijssen, Tom van de Wetering, Willem Slaats, Bart Loomans, Ward Sleegers.
Wissels: Maik Idzes voor Jorien Dielhof, Kees Verberne voor Ward Sleegers, Roel van Bussel voor Bart Janssen, Luuk van Lierop.