Eli – Ondo

Eli – Ondo 4-1 (2-0)

Een foutieve pass achterin bij Ondo kwam ik de voeten van Eli spits Bram Donkers die de bal om de Ondo keeper krulde, 1-0. Een slechte start voor de bezoekers die daardoor even niet aan voetballen toekwamen. In de 20e minuut een ingestudeerde corner waar Ondo niet alert op reageerde waardoor Sem Steenbakker de bal bij de 2e paal binnen kon schieten, 2-0. Gek genoeg begon Ondo steeds beter te voetballen en kreeg ook nog enkele doelkansen voor de rust.

In de tweede helft ging Ondo door met kansen creëren. In de 50e minuut kopte Geert Verberne een corner net langs maar 10 minuten later was het wel raak. Een afgeslagen bal werd door Geert snoeihard in het dak van het doel geschoten, 2-1. Daarmee bracht Ondo de Lieshoutenaren aan het wankelen. Ondo had het betere van het spel en de gelijkmaker hing in de lucht maar een doelpunt bleef uit. Daardoor kon Eli in blessuretijd de wedstrijd beslissen. Sem Steenbakkers maakt de 3-1 en een verzilverde strafschop door Bram Donkers zorgde voor de 4-1, een wat geflatteerde uitslag.