SUPER SUNDAY (update)

Op aanstaande zondag 26 oktober is het weer SUPER SUNDAY. De spelregels zijn inmiddels bekend en gelden voor alle senioren teams. 

Ondo 1 speelt zondag om 14:30 uur thuis tegen ASV’33 uit Aarle Rixtel. Het 2e elftal ontvangt Deurne 4 om 12:00 uur en het 4e speelt thuis tegen NWC 8 om 10:00 uur. Ondo 3 speelt uit tegen SSE 3 om 11:00 uur dus zij kunnen daarna ook makkelijk aansluiten. Voor de dames is een oefenwedstrijd ingepland om 10:00 uur thuis tegen vv GKC, zodat ook zij kunnen meespelen met SUPER SUNDAY.

De SUPER SUNDAY zal vanaf 16:30 uur pas echt los gaan als DJ JDC zijn muziek ten gehore zal brengen!

Spelregels zijn als volgt:

  • Het elftal dat op desbetreffende Zondag WINT kan EENMALIG 100 bonnen voor GLAZEN bier, wijn of -frisdranken aanschaffen voor €60,- te besteden ALLEEN op desbetreffende Zondag.
  • Het elftal dat GELIJK speelt kan EENMALIG 80 bonnen voor GLAZEN bier, wijn of fris aanschaffen voor €60,- te besteden ALLEEN op desbetreffende Zondag.
  • Het elftal dat VERLIEST kan EENMALIG toch nog altijd 60 bonnen voor GLAZEN bier, wijn of fris aanschaffen voor €60,- te besteden op desbetreffende Zondag.
  • Voor het team dat ook nog de NUL weet te houden in hun verdediging welteverstaan worden 15 bonnen extra ter beschikking gesteld door S.V. ONDO

De supporters kunnen via Peter Pijpers eenmalig 5 consumpties voor €5 kopen na de wedstrijd van Ondo1.