FC Cranendonck 1 – Ondo 1-8 (1-3)

Ondo heer en meester in Soerendonk.
Ondo begon voortvarend aan de wedstrijd, een hard schot van Maik Idzes werd nog geblokkeerd maar Rudi Nijssen stond op de goede plek om de bal binnen te schieten, 0-1. Na een half uur werd een schot van Idzes weer uit de goal gebokst maar nu was de rebound voor hemzelf om de bal tegen de touwen te jagen, 0-2. Teleurstellend Cranendonck was het even kwijt waar Ondo optimaal van profiteerde. Een voorzet van Joost Berkers was precies goed voor Thijs Haasen die de trekker overhaalde, 0-3. Cranendonck deed nog iets terug voor de rust, een corner werd door Jens Abrahams simpel binnen gekopt, 1-3.
Na de rust maakte de geblesseerde Dirk Driessen plaats voor Roel van Bussel. Het opportunistische begin van Cranendonck werd al snel afgestraft door Berkers door goed voorbereidende werk van Haasen, 1-4. Cranendonck moest toezien hoe Ondo de voorsprong uitbouwde, drie verdedigers waren niet genoeg om Nijssen te stoppen en hij zorgde voor het 5e doelpunt. Het mooiste doelpunt kwam van Haasen die vanaf de 16-meter de bal in de kruising plaatste, 1-6.
Tien minuten voor tijd maakte Nijssen zijn derde treffer, 1-7. Het slotakkoord was voor de invallers: Ward Sleegers trof de paal en Wouter Berkvens maakte het achtste doelpunt voor Ondo.
Opstelling SV Ondo: Luuk van de Boer, Joren Dielhof, Bart Janssen, Tom van de Wetering, Thijs Haasen, Dirk Driessen, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Maik Idzes, Geert Verberne, Bart Loomans.