ONDO – DOSL 10-2 (5-1)

Doelpuntenmachine Ondo flikt het weer.
DOSL nam nog wel even de voorsprong via Bram Thijssen, maar lang konden ze er niet van genieten. Rudi Nijssen nam de gelijkmaker voor zijn rekening. 1-1. De voorzet van Maik Idzes vanaf de achterlijn werd door Joost Berkers met precisie binnen gewerkt. 2-1. Even later scoorde Joost Berkers weer op een verfijnde steekpass van Maik Idzes. 3-1. Ook het afstandsschot van linkervleugelverdediger Tom van de Wetering mocht er zijn, maar zijn schot spatte uiteen op de lat. Het schot van de sneltrein Bart Loomans werd beloond: een verdedigend been van DOSL kon geen redding meer brengen 4-1. DOSL kwam mondjesmaat in de 16 mtr van Ondo maar kon daar geen potten breken. Op de valreep voor de thee werd een strakke corner van Freek Raijmakers door centrale verdediger Bart Janssen direct op de pantoffel genomen en de ruststand stond vast. 5-1
De doelpuntenmachine van Ondo draaide ook in de tweede helft goed door. De eerste grote kans na rust was weer voor DOSL maar nu stond Ondo’s keeper Luuk van de Boer in de weg. De solo van Maik Idzes over de 16 meter lijn werd beloond 6-1 De snelle Bart Loomans was een nachtmerrie voor Leende, nu bereikte hij Rudi Nijssen die de 7-1 noteerde. De 8-1 was ook van Rudi doordat het schot van Bart Loomans losgelaten werd door de keeper van DOSL en Rudi daar attent op reageerde.
DOSL deed nog iets terug door een corner van Jeffrey van Dijk die rechtstreeks werd binnengeschoten 8-2.
Twintig minuten voor tijd kon trainer Mark Lommen alle wisselspelers inzetten om van de triomf te proeven. De doelpuntenhonger van Ondo was nog niet gestild: De voorzet van Rudi Nijssen bracht Joost Berkers in stelling om zijn derde doelpunt te maken. In blessuretijd liep Maik Idzes de bal tot bijna in het doel maar het laatste tikje was van Rudi Nijssen die zijn 4de doelpunt maakte en de monsterscore afsloot.
Opstelling: Luuk van de Boer, Joren Dielhof, Bart Janssen, Tom van de Wetering, Thijs Haasen, Rudi Nijssen, Joost Berkers, Maik Idzes, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Bart Loomans.
Wissels: Roel van Bussel, Dirk Driessen, Willem Slaats, Stan Berkers.