FC ODA – Ondo 1-5 (0-1)

5e opeenvolgende zege Ondo
Ondo begon wat terughoudend aan de wedstrijd. Oda had het tegenovergestelde en dat leverde ook doelkansen op voor de thuisploeg. Toch was het Ondo die het eerste het doel trof. Een strakke harde voorzet van Bart Loomans werd door Joost Berkers in de touwen gejaagd. 0-1.
Ondo bleef aanvallen, maar was slordig met de eindpass. Net voor rust trof Oda de lat waardoor de gelijkmaker uit bleef.
In de 2de helft zagen we een Ondo die het scoren nog niet verleerd was. Een afstandsschot van Joost Berkers verdubbelde de voorsprong. 2-0.
Kort daarop kopte Thijs Haasen de 0-3 binnen. Bart Loomans kreeg Oda helemaal op de knieën, zijn trap van de rechterkant vloog bij de 2de paal binnen 0-4.
De druk van Oda in het laatste kwartier werd door Ondo zelf gecreëerd doordat ze het wat rustiger aan gingen doen. Daan de Bie schoot de bal voor het thuispubliek in een bijna leeg doel van Ondo, 1-4.
Invaller Ward Sleegers stond aan de basis van de eindstand. Zijn voorzet was op maat voor Maik Idzes, die al koppend de keeper verraste 1-5.
Opstelling Luuk van de Boer, Stan Berkers, Bart Janssen, Tom van de Wetering, Thijs Haasen, Willem Slaats, Joost Berkers, Rudi Nijssen, Maik Idzes, Geert Verberne, Bart Loomans.
Wissels: Roel van Bussel, Kees Verberne, Ward Sleegers.