ONDO – Neekandia 1-1 (0-0)

Een offday voor Ondo
De voorzichtige opbouw van Ondo werd gemakkelijk door Neerkandia lamgelegd. De gasten waren duidelijk meer gemotiveerd dan Ondo, maar ze konden dat niet omzetten in doelpunten. Ondo produceerde nauwelijks doelkansen voor de thee.
Ondo begon de tweede helft heel slordig en daar profiteerde Neerkandia optimaal van. Max Verstappen kon in een bijna leeg doel de score openen, 0-1. Ondo’s keeper Luuk van den Boer had verschillende goede reddingen in huis om Ondo voor een grotere achterstand te behoeden. Ondo worstelde met zichtzelf en dwong nauwelijks kansen af. Pas in de laatste minuten gaf Maik Idzes de bal voor op invaller Dirk Driessen die de gelijkmaker binnenschoot, 1-1. De goed leidende scheidsrechter moest in de laatste minuten nog 2 gele kaarten trekken in de overigens sportieve wedstrijd.
Ondo verloor met dit gelijkspel de periodetitel en zakte in de ranglijst van de 1ste naar de 3de plek.
Opstelling: Luuk van den Boer, Bart Janssen, Tom van de Wetering, Thijs Haasen, Ward Sleegers, Willem Slaats, Joost Berkers, Maik Idzes, Geert Verberne, Freek Raijmakers, Bart Loomans
Wissels: Dirk Driessen voor Bart Janssen.