Denk mee over nieuwe beleidsplan SV ONDO

Op donderdag 8 november om 19.30 is er een inloopmoment in de kantine voor leden die mee willen denken of een reactie willen geven op het nieuwe beleidsplan van SV ONDO.

Dat beleidsplan is nu nog in concept, maar op de jaarvergadering van 25 november wil het bestuur vragen aan de leden om het vast te stellen. Klik hier om het beleidsplan (concept) te lezen.

Waarom een nieuw beleidsplan?

Het bestuur heeft eerder dit jaar aangekondigd dat er een nieuw beleidsplan, voor de jaren 2022 – 2027, zal worden opgesteld. Een dergelijk plan beschrijft het beleid van de voetbalvereniging. Tevens is het plan te beschouwen als een handleiding voor de organisatie van de vereniging. Het beleidsplan vormt daarmee, samen met de statuten en het huishoudelijk reglement, de belangrijkste documenten binnen de vereniging.

In het plan zullen algemene beleidspunten uitgewerkt worden. Tevens moet het document bij gaan dragen aan een stuk continuïteit. Ook kan een beleidsplan worden gebruikt om in bijzondere situaties op terug te kunnen vallen.

Hoe is het nieuwe beleidsplan tot stand gekomen?

In samenwerking met enkele ONDO-leden is de tekst opgesteld en deze is door het bestuur inmiddels geaccordeerd.

Reageren?

Wil je reageren op de inhoud van het beleidsplan? Stuur dan een mail naar voorzitter@ondo.nl. Je kunt ook op donderdagavond 8 november naar de kantine komen om 19.30 voor het inloopmoment om daar je reactie te geven.