Grashoek – Ondo 1-0 (0-0)

De eerste minuten gingen gelijk maar daarna nam Ondo steeds meer het initiatief en creëerde ook enkele doelkansjes. Na een half uur kreeg de Ondo doelman het eerste schot op doel te verwerken. De roodgele kwamen steeds meer in de 16 meter van Grashoek maar de schoten op goal waren niet hard en zuiver genoeg om de doelman te verassen.

Na de rust kwam Ondo fel uit de startblokken en kreeg kans op kans maar het ontbrak aan een echte killer die de bal in de touwen kon schieten. Ondo ging te gehaast en daardoor te onnauwkeurig voetballen. Een onderschepping van de Grashoek leverde uit een halve kans een doelpunt op. Vanaf de 16 meter schoot Marcin Koloszka de 1-0 binnen. Ondanks dat Ondo op het middenveld slordig speelde bleef het kansen regenen en ontstonden er kolderieke momenten voor het doel van Grashoek maar zonder resultaat. Ook de invallers, Stan Raijmakers en Bart Mennen, konden daar niet aan veranderen. In blessuretijd had Joost Berkers de welverdiende gelijkmaker op het hoofd maar de doorgekopte bal werd middels een katachtige redding uit het doel gehouden. In doelkansen was het 15-5 voor Ondo maar de 3 punten bleven in Grashoek.