Ondo – Racing Boys 7-0 (4-0)

Ondo Simpel langs zwak Racing Boys.

Al in de 3e minuut liep de rechtsback van de bezoekers tegen een gele kaart aan. Door deze vroege waarschuwing liep de verdere wedstrijd heel sportief. In een tamme beginfase van de wedstrijd kreeg Ondo enkele kansjes. Na een kwartier voetballen bracht Robin Janssen Ondo al koppend op voorsprong. Even later kregen Robin Janssen en Roy Lammers levensgrote kansen maar het leverde niets op. De druk van Ondo werd groter. Een aanval op links werd door Roy Lammers op maat gegeven aan Bart Loomans die uiteindelijk de bal nog in het doel kon leggen. Racing Boys kwam nauwelijks tot de Ondo goal en de verdedigers en de doelman hoefde daarom ook niet in te grijpen. De derde goal was er een uit het boekje; zowat elke speler van Ondo was er bij betrokken waarbij Thijs Haasen het laatste tikje op Robin Janssen kon geven en die scoorde met een geplaatst schot zijn tweede. Nog voor rust een vrije trap van Roy Lammers die door Geert Verberne tegendraads werd binnen gekopt, 4-0.

Ondo begon na de thee dominant en het leverde een legio aan doelkansen op maar daar werd slordig mee omgegaan. Twintig minuten voor tijd kon Roy Lammers de welverdiende 5-0 voor zijn rekening nemen. Stan Berkers die van eigen helft op kwam tot de achterlijn wist Bart Loomans te bereiken die op zijn beurt Stan Raijmakers zijn eerste doelpunt gunde, 6-0. In de slotminuut een assist van Roy Lammers die Bart Loomans de eindstand liet bepalen op 7-0.

Opstelling: Luuk van den Boer; Bas Ramaekers, Geert Verberne, Joost Berkers, Stan Berkers; Tom Klein Zieverink, Thijs Haasen, Rudi Nijssen; Bart Loomans, Robin Janssen, Roy Lammers.

Wissels: Dirk Nijssen voor Thijs Haasen, Stan Raijmakers voor Tom Klein Zieverink, Joris van Bussel voor Robin Janssen.