Griendtsveen – ONDO 1-7 (1-0)

Ondo begon ongemotiveerd een slap aan de wedstrijd. Griendtsveen stelde voetballend niet veel voor maar Ondo had de handen vol aan de aanvallen van de thuisploeg. Na een kwartier spelen kwam Ondo op achterstand door een miscommunicatie van verdediger en keeper. De spits van Griendtsveen kon de bal in een leeg doel trappen. Het duurde een half uur voordat Ondo enigzinds voor de goal kwam maar er was niemand die daar iets dreigends mee deed. Door het collectief falen van Ondo kwam het rustsignaal als een verlossing.

Wat er in de thee heeft gezeten of hoe de trainer de spelers heeft bienvloed weten we niet, maar de doelkansen en goals vielen nu als rijpe peren. Al direct na de aftrap was het raak. Een dieptepass van Roy Lammers op Robin Janssen die de bal bij de 2e paal binnenshoot, 1-1. Even later was het Bart Janssen die koppend voor de voorsprong zorgde op aangeven van Roy Lammers. Na twee assisten was het Roy Lammers die nu zelf voor de 1-3 zorgde. Invaller Bart Loomans miste twee kansen maar wist de voorzet van Joost Berkers wel te verzilveren, 1-4. Griendtsveen kwam nauwelijks van eigen helft af en Ondo bleef de druk opvoeren ondanks de al gespeelde wedstrijd. Dirk Nijssen bediende Robin Janssen met een steekpass die de uitkomende keeper passeerde, 1-5. De 1-6 werd gescoord door Thijs Haasen en Bart Loomans kon kort voor tijd zijn tweede in de touwen leggen, 1-7.

Opstelling: Luuk van den Boer; Stan Berkers, Geert Verberne, Bart Janssen, Dirk Nijssen; Thijs Haasen, Bas Raemakers, Joost Berkers; Roy Lammers, Robin Janssen, Stan Raijmakers.

Wissels: Bart Loomans voor Stan Raijmakers, Wouter Berkvens voor Roy Lammers en Sander Gerritsen voor Dirk Nijssen.