ONDO – SPV 2-3 (0-2)

Ondo begon de wedstrijd met positiespel van achteruit terwijl Vlierden met lange diepte passes de snelle spitsen aan het werk zette. Binnen 10 minuten werd Vlierden in het zadel geholpen door de Ondo defensie die een corner van SPV niet weg werkte waardoor de bal in het doel belandde. Na een kwartier de 2e grote kans voor SPV in een 2 tegen 1 situatie maar de Ondo goalie wist daar de handen nog tussen te krijgen. Even later was het Ondo die van zich liet spreken. Een corner van Roy Lammers werd net langs gekopt door Joost Berkers. Ondo kwam maar niet tot echt uitgespeelde kansen. Daarvoor kwamen ze overal te laat en de vechtersmentaliteit die bij SPV er wel inzat ontbrak bij Ondo. Even voor de thee een corner die door Tom Klein Zieverink bij de 2e paal in het zijnet werd geschoten. Kort daarop was het SPV dat de score verdubbelde doordat de SPV spits de bal ontfutselde en de bal keurig in het doel legde, 0-2.

In de 2e helft startte Ondo met meer bezieling. In de 3e minuut werd een corner door invaller Mark Berkers met precisie binnen gekopt, 1-2. Even later moest diezelfde speler helaas het veld verlaten door een ernstige knieblessure. De aanvallen werden steeds gevaarlijk waardoor Robin Jansen de gelijkmaker op het hoofd had maar de SPV doelman kon met de toppen van de vingers de bal over tikken. Na de aansluitingstreffer speelde Ondo opportunistisch en SPV loerde op de counter. 10 minuten voor tijd werd de wedstrijd min of meer beslist via een corner van SPV die door de voorstopper werd binnen getikt, 1-3. Ondo bleef aanvallen en Robin Janssen kon de 2-3 nog maken. Zelfs in blessuretijd had Roy Lammers de kans op de gelijkmaker maat uit een moeilijke hoek ging de bal net voorbij de 2e paal.

Opstelling: Luuk van den Boer; Sander Gerritsen, Joost Berkers, Geert Verberne, Stan Berkers; Thijs Haasen, Tom Klein Zieverink, Rudi Nijssen; Bart Loomans, Robin Jansen, Roy Lammers.

Wissels: Mark Berkers voor Sander Gerritsen, Stan Raijmakers voor Mark Berkers, Jouke van de Boomen voor Bart Loomans.