Hoe gaat het met… Carlo van Bussel

Door de Coronacrisis is de kantine al een geruime tijd dicht. Dat was u natuurlijk niet voorbij gegaan. Dat is jammer vanwege heel veel redenen. De voornaamste natuurlijk omdat je dan ook minder mensen tegen het lijf loopt (sowieso niet aan te bevelen in Coronatijd) en daardoor ook soms niet zo goed weet hoe het met iemand is. Vandaar dat we deze prachtige website beter willen benutten om eens te laten horen hoe het met ONDO´ers gaat, dus pak een borrel, en wat borrelnootjes, beeld je in alsof Nelly of Angela zo met een schaal borrelsnacks komt langslopen en knoop eens een gesprek aan met…..
Carlo! Hoe gaat het met je en hoe maak je de Coronatijden door?
”Gaat prima met mij, mis alleen de mensen bij ONDO en ut gezellige zeveren onder het genot van un pilske. Vermaak van nu is wat koken (specialiteit: diverse soepen bijv: heerlijke pastinaaksoep, bloemkool gorgonzola soep etc), bakken en wa wandelen met ut gezin in de weekends of wa toertochtjes.”
Wat mis je nu het meest bij ONDO?
”Wat mis ik bij ONDO. ut gezellige slap ouwe hoeren onder het genot van dus…”
Waar kijk je weer naar uit?
”Da de club weer op volle kracht kan gaan draaien dus met geopende kantine en de rest van de wereld ook weer in de oude staat verder kan.” Wat doe je om de tijd door te brengen? Heb je bijv. een nieuwe hobby gevonden of een goede tip voor mensen om de Coronaverveling tegen te gaan? ”Wa voetbal op tv kijken, koken en bakken zoals al vermeld. Ook nog wa tijd aan ONDO besteden want er blijft altijd wel wa te doen, mer un nieuwe hobby ben ik nog nie tegen gekomme want die moet ik dallik toch wir opgeven as ut weer los gaat. Tip: lekker uitrusten nu, kennen we er straks weer lang tegenaan”
Van wie ben jij benieuwd hoe het daarmee gaat? (aan wie draag je het stokje over?)
”Ben eigenlijk benieuwd naar al onze leden, maar vooral naar de in coronatijd papa geworre Sjoerd de Corte die misschien wel meer luiers moet verschonen nu als gepland met al die vrije tijd”
Sjoerd, de bal(pen) ligt bij jou!