burgemeester_asten_sv_ondo

Kennismaking met nieuwe burgemeester Asten 

Op vrijdag 5 maart jl. heeft de nieuwe burgemeester van Asten, mevr. Anke van Extel-van Katwijk een (digitaal) bezoek gebracht aan ONDO. In een kennismakingsgesprek met een vertegenwoordiging van het bestuur was volop aandacht voor de impact van de Coronacrisis en zijn ook andere onderwerpen besproken.  

De nieuwe burgemeester is recent in januari gestart met haar werkzaamheden, en maakt sindsdien kennis met het verenigingsleven in de gemeente. Vanwege de Coronamaatregelen vond het gesprek digitaal plaats.  

Voorzitter Daniël van Schijndel: ”het was een erg prettig en constructief gesprek. De burgemeester heeft aangegeven graag een keer ook fysiek langs te willen komen, zodra de maatregelen dat toelaten. Uiteraard zullen we haar dan verwelkomen in de kantine met een groter gezelschap om haar ook echt de club te laten leren kennen en de vrijwilligers en mensen die de club maken tot wat het is”.  

Op het einde van het gesprek overhandigde de voorzitter haar een echte ONDO-sjaal, die op een later moment fysiek bij de burgemeester zal worden afgegeven. De burgemeester gaf aan de ONDO-sjaal met trots te zullen dragen als ze langskomt voor een wedstrijd na de Coronacrisis.  

Meer weten over de nieuwe burgemeester? Check dan de website van de gemeente Asten (www.asten.nl)