Hoe gaat het met… Fons en Nelly

Door de Coronacrisis is de kantine al een geruime tijd dicht. Dat was u natuurlijk niet voorbij gegaan. Dat is jammer vanwege heel veel redenen. De voornaamste natuurlijk omdat je dan ook minder mensen tegen het lijf loopt (sowieso niet aan te bevelen in Coronatijd) en daardoor ook soms niet zo goed weet hoe het met iemand is. Vandaar dat we deze prachtige website beter willen benutten om eens te laten horen hoe het met ONDO´ers gaat, dus pak een borrel, en wat borrelnootjes, beeld je in alsof Angela zo met een schaal borrelsnacks komt langslopen en knoop eens een gesprek aan met…..
Fons, Nelly! Hoe gaat het met jullie en hoe maken jullie de Coronatijden door? “Nou met ons gaat het goed en we klagen niet, want we hebben niets om te klagen. Het jaar 2020 zullen we maar snel vergeten. Er zijn toch nog ook leuke dingen in je leven en daar moet je maar van genieten.”
Wat missen jullie nu het meest bij ONDO? “Fons mist de zaterdagen met de jeugd. Fanatiek bezig zijn met de wedstrijd en proberen te winnen (wat niet altijd lukt), bakje koffie drinken in de kantine en wat napraten. Ook missen wij de donderdagavonden en zondagen. Vooral de donderdagavond de clubavond, dan is het toch gezellig samenzijn in de kantine. Je hoort dan van alles wat er zowat gaande is in Heusden en omstreken en dan ook van die lekkere slappe zever.”
Wat doen jullie nu om de tijd door te brengen? “Fons komt zijn tijd goed door bij ONDO. Er is altijd veel werk op en rond ’t sportpark en met ’n stel vrijwilligers wordt er veel werk verzet. Bij goed weer gaan we zondags wandelen of fietsen. Je bent dan toch bezig en in de buitenlucht wat goed voor de mens is. Nelly gaat 2 à 3 keer in de week ’s avonds wandelen en zoals je al hebt kunnen lezen wandel of fiets ik zondags met Fons. Tijdens de wintermaanden heb ik veel gelezen en nu het weer wat beter word werk ik graag in de tuin. Blijf positief denken dan komt het toch nog allemaal goed.”
Aan wie dragen jullie de pen over? “Hou je haaks en wij wensen iedereen die zich betrokken voelt bij de club van ONDO het allerbest, en wij geven de pen door aan Gerard Hoefnagels.”