heuzeolympics_banner_website_2021

Heusdense verenigingen organiseren voor de zevende keer Heuze Olympics

Ook dit jaar vindt er een nieuwe editie plaats van Heuze Olympics. Op vrijdag 3 september 2021 vindt dit leuke jeugdevenement plaats vol sport, spel en avontuur. De organiserende verenigingen zijn SV ONDO, TV de Meijvink, TWC ’t Ventieleke, OKG, Jong Nederland en ODC. De verenigingen bundelen daarmee hun krachten en zetten vol in op het creëren van een sportieve en gezonde leefomgeving in Heusden.
 
Het evenement is ieder jaar een groot succes met meer dan honderd deelnemende Heusdense kinderen. Met de Heuze Olympics laat Heusden zich van zijn sportiefste kant zien. Het is niet alleen waardevol omdat we kinderen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met sport en spel, maar ook omdat we als verenigingen samen de handschoen oppakken en er met elkaar een mooi evenement van maken. Een evenement waar we als Heusdense verenigingen trots op zijn!
 
Aangepaste maatregelen i.v.m. Corona
In verband met de RIVM richtlijnen en protocollen van de gemeente rondom het Corona virus kan de Heuze Olympics ook dit jaar alleen in aangepaste vorm doorgang vinden. Hierover volgt later meer informatie. Bij slecht weer wordt het evenement afgelast. Daarnaast geldt ook hier dat de begeleiding 1,5 meter afstand houdt en dat kinderen en begeleiders met gezondheidsklachten thuis blijven.
 
Aanmelden
Deelnemers rouleren in vaste groepen langs alle organiserende verenigingen, die een sportieve activiteit in elkaar zetten. Kinderen worden ingedeeld op basis van leeftijd. De eigen bijdrage is € 5,00, te betalen op de dag zelf. Inschrijven is vanaf binnenkort mogelijk via de website http://www.hartvanheuze.nl 
 
Datum & locatie: vrijdag 3 september op en rondom tennispark De Meijvink
 
Namens ONDO meehelpen?
ONDO zoekt vrijwilligers om deze dag namens ONDO mee vorm te geven. Maak kans op een speciaal cadeaupakket als je je aanmeld! Stuur een berichtje naar secretaris@ondo.nl