Hoe gaat het met… Gerard Hoefnagels?

Door de Coronacrisis is de kantine al een geruime tijd dicht. Dat was u natuurlijk niet voorbij gegaan. Dat is jammer vanwege heel veel redenen. De voornaamste natuurlijk omdat je dan ook minder mensen tegen het lijf loopt (sowieso niet aan te bevelen in Coronatijd) en daardoor ook soms niet zo goed weet hoe het met iemand is. Vandaar dat we deze prachtige website beter willen benutten om eens te laten horen hoe het met ONDO´ers gaat, dus pak een borrel, en wat borrelnootjes, beeld je in alsof Angela en Nelly zo met een schaal borrelsnacks komt langslopen en knoop eens een gesprek aan met…..
Gerard Hoefnagels! Hoe gaat het met je?
“Met mij gaat het goed ondanks wat fysieke ongemakken waardoor ik veel minder kan doen, dan dat ik zou willen, maar niet klagen er zijn nog voldoende leuke dingen om te doen. Zo ga ik dus bijna elke maandagmorgen even naar het sportpark om wat bij te kletsen met de werkploeg.”
Wat mis je het meest bij ONDO?
“Het meest bij ONDO mis ik de contacten met veel mensen die normaal bij ONDO bezig zijn, zoals de zondagen waarop er veel zaken besproken worden met leiders, supporters, scheidsrechters, en de bezoekers van andere verenigingen en dan na afloop van het voetbal lekker enkele uren nagenieten in de kantine. Natuurlijk mis ik de jeugdtoernooien het meest, de organisatie en de vier toernooidagen elk jaar weer een uitdaging om er iets moois van te maken voor de kinderen.”
Waar kijk je weer naar uit?
“Ik kijk er naar uit om in augustus weer de uitnodigingen te mailen naar ongeveer 1000 verenigingen in Duitsland, België en Nederland. Hopelijk begint in augustus het voetballen weer zodat je op zaterdag en zondag weer met veel mensen in contact kan komen om te praten over van alles en nog wat maar voornamelijk over het voetballen.”
Wat doen jullie nu om de tijd door te brengen?
“Ik heb erg veel tijd om dingen te doen die ik leuk vindt, omdat ik nu eenmaal erg veel thuis ben. Nu besteed ik veel tijd aan puzzelen, lezen en sport kijken op t.v. vooral sport met nu de GIRO in Italië. Ik houd me ook wel bezig met het verzamelen van spullen voor mijn verzameling over de schrijver Toon Kortooms. Irma heeft sinds de kinderen het huis uit zijn een kamer ingericht als bibliotheek met kinderboeken en oud houten speelgoed dus gaan we er wel eens op uit om kringloopwinkels te bezoeken. Sinds een half jaar ben ik erg veel muziek gaan luisteren ik koop dan partijen singeltjes op en draai die op mijn pick-up en verkoop de meeste dus weer door heb er nog wel enkele duizenden liggen dus wie interesse heeft!”
Aan wie draag je de pen over?
“Er zijn erg veel mensen die ik al heel lang niet meer gezien en gesproken heb, maar ik geef de pen graag door aan een helft van de leiders van ONDO 4 het koppel Geert Verberne en Gerard Janssen. Succes gegarandeerd!”