Hoe gaat het met… Gerard Lomans?

Door de Coronacrisis is de kantine al een geruime tijd dicht. Dat was u natuurlijk niet voorbij gegaan. Dat is jammer vanwege heel veel redenen. De voornaamste natuurlijk omdat je dan ook minder mensen tegen het lijf loopt (sowieso niet aan te bevelen in Coronatijd) en daardoor ook soms niet zo goed weet hoe het met iemand is. Vandaar dat we deze prachtige website beter willen benutten om eens te laten horen hoe het met ONDO´ers gaat, dus pak een borrel, en wat borrelnootjes, beeld je in alsof Nelly of Angela zo met een schaal borrelsnacks komt langslopen en knoop eens een gesprek aan met…..
Gerard Lomans! Hoe gaat het met je en hoe maak je de Coronatijden door? ”Al bijna een jaar heeft dat klerevirus de wereld in zijn greep en we zijn er nog niet vanaf…Maar …. je dient er mee om te gaan en er het beste van te maken. Ondanks dat ik medio december vorig jaar besmet ben geweest gaat het goed met me. Ik heb milde klachten gehad en verder geen restverschijnselen gehad. Kortom: ik mag van geluk spreken. Beroepsmatig ben ik ook druk met de coronacrisis en het ongelofelijke polderbeleid van onze regering zorgt dat we om de paar weken op lokaal niveau weer in de beugels kunnen. Hadden we maar een zakenkabinet……..”
Wat mis je nu het meest bij ONDO? ”Eigenlijk is het verenigingsleven vanaf het begin van de crisis stil gevallen; een korte opleving in de nazomer daargelaten. Ik mis de wedstrijden van onze jeugd op zaterdag, de wedstrijden van het eerste en de gezelligheid langs de lijn en in de kantine, die ONDO zo kenmerkt. Ook de evaluaties van de wedstrijden van het eerste met de gebroeders Madou, Arnoud en anderen zijn een groot gemis. En uiteraard de flesje bier die daarbij horen!!! Gelukkig hebben we tot nu toe onze jeugd steeds actief bezig weten te houden dankzij de inzet van onze trainers en begeleiders!!! ”
Waar kijk je weer naar uit? ”Haha, naar datgene wat ik nu allemaal mis natuurlijk! ” Wat doe je om de tijd door te brengen? Heb je bijv. een nieuwe hobby gevonden of een goede tip voor mensen om de Coronaverveling tegen te gaan? ”Ik ga meer wandelen dan ooit…. en als het goed weer is het bos in op mijn MTB. Ik lees graag en verder doe ik wat meer bankzaken en kijk ik wat meer TV. Geen Netflix of andere betaal t.v. Dat vind ik nog steeds zonde van de tijd. Mijn tip: Verveel je gewoon! Dat moet je wel leren 🙂 !!! ”
Van wie ben jij benieuwd hoe het daarmee gaat? (aan wie draag je het stokje over?) ”Ik ben benieuwd hoe het gaat met Jos Drummen en nog nieuwsgieriger naar hoe het met Annie gaat sinds Jos de hele dag thuis is…..! ”
Jos, de bal(pen) ligt bij jou!