Hoe gaat het met… Ronald Bakens?

Door de Coronacrisis is de kantine al een geruime tijd dicht. Dat was u natuurlijk niet voorbij gegaan. Dat is jammer vanwege heel veel redenen. De voornaamste natuurlijk omdat je dan ook minder mensen tegen het lijf loopt (sowieso niet aan te bevelen in Coronatijd) en daardoor ook soms niet zo goed weet hoe het met iemand is. Vandaar dat we deze prachtige website beter willen benutten om eens te laten horen hoe het met ONDO´ers gaat, dus pak een borrel, en wat borrelnootjes, beeld je in alsof Nelly of Angela zo met een schaal borrelsnacks komt langslopen en knoop eens een gesprek aan met…..
Ronald Bakens! Hoe gaat het je? ”Met Ronald gaat het ondanks deze bizarre tijden gelukkig goed. Onlangs voor de tweede keer vader geworden van een prachtige en gezonde dochter genaamd Liv. En ook in het gezin gelukkig geen corona gevallen of ziekte gehad.” Wat mis je nu het meest? ”Wat ik mis, ik mis vooral de zaterdagen, met regelmaat na mijn petekindje kijken in de ochtend langs de lijn. En tevens neem ik onze Gio meer want die vind het ook heel fijn om op het voetbalveld met de bal te spelen en af en toe momenten volgt hij zijn grote neef die een wedstrijd aan het spelen is. Vervolgens wat later op de dag zelf een wedstrijd te spelen met het team en de gezelligheid rondom en de 3e helft met een biertje erbij in de kantine. En je mist uiteraard ook de mensen die je normaal op de club tegenkomt, nu word de omgevings kring een stuk beperkter maar voor nu is het even niet anders”.
Waar kijk je weer naar uit? ’’Kijk vooral uit naar het bericht dat alles weer vrijgegeven word zodat we ons normale leventje weer kunnen op pakken. Helaas is het voor nu nog niet zover maar laten we hopen dat we komende zomer weer in het normale zijn. Hoewel het een lastig verhaal blijft zullen we deze tijden toch door moeten komen dus accepteren we de regels en maken we er zo het beste van.’’
Wat doe je om de tijd te doden en heb je misschien nog een tip voor andere ONDO´ers om de tijd door te brengen zonder voetbal of gezelligheid in de kantine? ’’Wat doe ik om de tijd door te brengen, ben zelf gewoon aan het werk al die tijd van de corona dus voor mij bestaan de dagen overdag uit werken. In de avond uren en weekenden is het een ander verhaal geen voetbal geen zwembad, geen dieren/speel tuin bezoek met de kinderen of iets dergelijks zowat alles op slot dat is wel heel lastig. Dus doen we voornamelijk van uit thuis wat activiteiten om de kinderen zo bezig te houden. Goede tips, dat is een lastige omdat het bijna allemaal op slot zit momenteel wel kan ik hier aan toevoegen let goed op jezelf en stay safe.’’
Naar wie ben jij benieuwd hoe het ermee gaat? ”Ben wel benieuwd hoe het met Gerard Lomans gaat, uiteraard normaal veel te vinden op het sportpark en druk bezig binnen de lijnen dus hoe zal Gerard deze zware tijd doorkomen?”
Gerard, de bal(pen) ligt bij jou!