In memoriam – Jan Verlaak (1957 – 2024)

Met grote verslagenheid hebben wij vernomen dat ons zeer gewaardeerde lid Jan Verlaak op 15 mei 2024 is overleden.

Jan was decennia op tal van fronten actief binnen onze vereniging als bestuurder, commissielid, leider, speler en was nog steeds actief ONDO-lid en hij was iedere week meermaals op de Heikamp te vinden. Nog altijd kwam hij getrouw kijken naar wedstrijden van diverse teams op zaterdag en zondagen. Op de donderdagse clubavond was hij een vaste en graag geziene gast aan de tafel van ONDO-oudgedienden. Als spreekstalmeester wist hij menige vrijwilligersavond, receptie of ONDO-jubileumavond op te luisteren met zijn ongenaakbare humor, vrolijkheid en enthousiasme. De loterij die hij jaarlijks meermaals organiseerde was geregeld een hoogtepunt. In 2020 werd Jan gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap van de vereniging. Jan was tevens actief lid van de jubileumcommissie voor het 60-jarig bestaan van ONDO in 2022.

Het bestuur van ONDO is Jan dankbaar voor zijn jarenlange inzet en zijn passie en betrokkenheid bij onze voetbalvereniging.

Wij wensen Marjo, zijn kinderen en naaste familie veel sterkte in deze moeilijke tijden en in de toekomst met het verlies van Jan.

Bestuur & leden
SV ONDO