Interessante deal ONDO bus

Beste ONDO-ERS,

Na afgelopen seizoen een nieuwe mijlpaal in de clubhistorie te hebben verwezenlijkt namelijk promotie naar de 3e klasse waar velen van jullie live bij zijn geweest, Staan we nu alweer voor een nieuwe uitdaging……dat is DE BUS naar de uitwedstrijden in stand zien te houden zodat “onze jongens” uitgerust en zonder verkeersstress aan hun uitwedstrijden kunnen beginnen.

Dit alles is gezien de langere afstanden, inflatie, oplopende brandstofprijzen, personeelstekorten etc. etc. ook steeds duurder aan het worden. Om ze te steunen en een beeld te krijgen of het haalbaar is hebben we de 5 rittenkaart in het leven geroepen. U kunt deze aanschaffen voor €50,- en kunt dus 5x meereizen. Bijkomend voordeel is bij elke terugreis 1e drankje gratis en bij inlevering van volle kaart een presentje. U kunt natuurlijk ook ten allen tijden los mee voor €10,- per rit (zonder voordeeltjes).

Heeft u géén zin in de busreis maar wilt u ons toch steunen kunt U toch een rittenkaart kopen en hem ONGEBRUIKT inleveren 1 week vóór 5 December, 1 week vóór 25 December of einde seizoen voor een Unieke Limited Edition ONDO MEISTER boxershort.

Aanschaf of info loopt via Carlo van Bussel (06 24490106).

Alvast bedankt voor uw steun namens ONDO 1