(Jeugd)scheidsrechter gezocht

Lijkt jou het leuk om op zaterdag of zondag af en toe een thuiswedstrijd bij ONDO te fluiten? ONDO  is namelijk nog op zoek naar enkele personen die hier invulling aan willen geven.
Indien je het leuk lijkt om op zaterdag of zondag, af en toe een wedstrijd te fluiten voor de thuisteams van ONDO  kun je telefonisch contact opnemen met John Rovers (06-22775926) of Carlo van Bussel (06-24490106) of ons persoonlijk te benaderen. Je kunt uiteraard zelf aangeven hoe vaak je dit wilt doen. Al is het maar heel sporadisch dan zijn we daar al heel blij mee. Ook als je eerst graag wat extra informatie wilt kun je contact opnemen met ons. 
 
Op donderdag 29 juni is bij ONDO een Spelregelavond verzorgd door scheidsrechter BV Ed Janssen, uitsluitend aan de hand van tv-beelden.
 
Er zijn twee verschillende opleidingen (kosten worden betaald ONDO) opgezet om individuele scheidsrechters te worden: Spelbegeleider/pupillenscheidsrechter en Verenigingsscheidsrechter.
De opleidingen die plaatsvinden bij Lierop en Someren vinden doorgang onder voorbehoud van een minimaal aantal aanmeldingen (in verband met de kwaliteit van de leersituatie). Startdata zijn onder voorbehoud.
Lierop – 27 september (onder voorbehoud)
Spelbegeleider/Pupillenscheidsrechter
Informatie: http://www.scheids-assist.nl/pagina/opleidingen 
Someren – 29 september (onder voorbehoud)
Verenigingsscheidsrechter
Informatie:  http://www.scheids-assist.nl/pagina/opleidingen

 
Tevens organiseert ONDO jaarlijks voor de scheidsrechters een leuke informele dag met een natje en een droogje.                                         

Lijkt dit iets voor jou? Neem dan contact op met onderstaande personen.
Met sportieve groet,
John Rovers 06-22775926
Carlo Van Bussel 06-24490106