Voetbalplaatjesactie SV ONDO

SV ONDO gaat samen met Albert Heijn Asten en Spar Heusden dit najaar groot uitpakken met een unieke voetbalplaatjesactie. In navolging van de landelijke voetbalplaatjesactie waarbij de consument plaatjes van eredivisiespelers bij elkaar kan sparen, willen we in Asten-Heusden een soortgelijke actie houden, maar dan met onze spelers.
Wanneer?
Voor het realiseren van deze actie zijn uiteraard foto’s nodig van de individuele spelers en per team een groepsfoto. Voor het maken van de foto’s worden twee dagen ingepland, namelijk: Zaterdag 23 september en Zondag 24 september. Degene die verhinderd zijn kunnen op Zaterdag 30 september nog een foto laten maken. De foto’s worden gemaakt op ons sportpark ‘de Heikamp’.
Planning 
Omdat er zo’n 250 foto’s gemaakt moeten worden, wordt er een strakke planning gemaakt, waar we ons goed aan moeten houden, en daarbij verwachten we van iedereen zijn/haar volle medewerking. De planning zal in de loop van volgende week via de mail volgen.
Portretrecht
We willen iedereen er al op attent maken dat het nodig is om toestemming te geven voor het maken en later het gebruiken van de foto voor het voetbalboek. Senioren dienen hiervoor zelf te tekenen en bij personen tot achttien jaar moeten de ouders dit doen.
We hebben hiervoor een speciaal formulier gemaakt dat volgende week ook per mail wordt toegezonden. Deze graag getekend mee te nemen op de fotodag. Let wel: zonder handtekening komt u/uw kind niet op de foto en kan hij/zij, in verband met het portretrecht, niet meedoen aan deze bijzondere actie.
Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet, 
De sponsorcommissie
Inge van der Heijden, Frank van Bussel, Robin Verberne en Tom Klein Zieverink.