JO11 haalt kampioenschap binnen tegen ST Roggel

Zaterdag 10 december

“Momenteel nog de 1e plaats in bezit.. 2 punten los van de nummer 2.. spelen tegen de nummer 3, ST Roggel, voor het kampioenschap… De resultaten van Roggel en van ons zijn vergelijkbaar te noemen, dus we verwachten een spannende wedstrijd. We MOETEN winnen om kampioen te worden. Hoe spannend wil je het hebben.

Een laatste praatje van de trainers in het kleedlokaal, een warming up, dan het fluitsignaal van de scheidsrechter.

Hier is hard voor getraind, hier zijn zware wedstrijden voor gespeeld, hier zijn strafrondjes voor gelopen. Nu is het zover.

Wat ingeschat werd als een zware, spannende wedstrijd.. Werd door de voorbereiding een spektakelstuk. 4 x 15 minuten werd de tegenstander duidelijk gemaakt dat er tegen SV Ondo niets te halen viel.

0-3 na de eerste 15 minuten, uiteindelijk een 1-8 overwinning bij het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter. Goals van Milan, Faas, Bram, Han.. Onverzettelijkheid op het middenveld van Jeroen, Jens, Timo.. Een verdediging die stond als een betonnen muur met Tijn, Mats en met Lynn in het doel.. En een invalbeurt in de laatste minuten van de geblesseerde aanvoerder Vince.

Yes. Kampioen. Nu feestvieren en genieten. Op naar de volgende.”