Kleine portemonnee en toch voetballen bij ONDO? Het kan!

Eén op de 11 kinderen groeit op in armoede. Voor ouders is het in dergelijke gevallen bijzonder lastig om de contributie en andere benodigdheden te betalen om de kinderen te laten voetballen. Sterker nog, de contributie kan vaak een van de eerste posten zijn waar in gezinnen op bezuinigd kan worden. Juist in tijden van spanning is sporten extra belangrijk én gezond. Vaak zijn er meer mogelijkheden om toch te kunnen voetballen, ook als er even geen geld is.

In deze tijden zien we dat alles duurder wordt en het is bekend dat veel gezinnen steeds vaker worstelen met dalende inkomsten of een kleine beurs. Wellicht ook in Heusden. Kinderen die graag willen sporten mogen hier niet de dupe van worden. ONDO is al enkele jaren aangesloten bij de regeling Meedoen van de gemeente Asten. Deze zorgt ervoor dat gezinnen en kinderen ook in financieel moeilijke omstandigheden lid kunnen zijn van een sportvereniging.Er is dus geld beschikbaar voor gezinnen die worstelen om de contributie van onze vereniging te betalen. Aanvragen gaat eenvoudig met DigiD en kost weinig tijd en het kan eraan bijdragen dat kinderen toch kunnen blijven voetballen samen met leeftijdsgenoten.

Alle informatie vind je op deze website; https://www.sociaalteam-asten.nl/werk-inkomen/financiele-ondersteuning.html

Ook voor kosten zoals de aanschaf van voetbalschoenen of kleding zijn er mogelijkheden.

We krijgen als vereniging geen inzicht in persoonsgegevens of privacygevoelige informatie. Mocht u hulp willen bij het aanvragen neem dan gerust contact op met het bestuur; secretaris@ondo.nl.