KNVB ledenraadsleden op bezoek bij ONDO

Op dinsdag 10 januari jl. bezochten twee nieuwgekozen leden van de KNVB Ledenraad onze voetbalclub. Ledenraadsleden Theo Beckers (kieskring 14) en Wim Kiggen (kieskring 12) waren aanwezig, samen met een aantal KNVB-regioambassadeurs waaronder ook ONDO’er Riny van Deursen. Tevens was verenigingsadviseur Marie Louise Suijkerbuijk aanwezig. Namens het bestuur van ONDO was Daniël van Schijndel aanwezig.

De verkiezingen voor de nieuwe ledenraad zijn eind vorig jaar gehouden. De voetbalclubs in de gemeente Asten vallen onder kieskring 12, en daarmee is Wim Kiggen onze directe vertegenwoordiger voor ONDO in de ledenraad. Wim Kiggen (63) is al jarenlang actief als trainer van jeugdteams en voorzitter bij RKTVV Crescentia (Tungelroy, gemeente Weert), en was al eerder actief bij de KNVB als districtslid voor regio Zuid II. Wil je meer weten over Wim en wat hij (o.a. voor ONDO) wil gaan bereiken de komende periode? Lees hier een interview met hem.

De ledenraad bestaat in totaal uit 30 gekozen personen. In de ledenraad praten ze over de visie, focus en ambities van het Nederlandse amateurvoetbal en wat ervoor nodig is om de plannen te realiseren.

Het werkbezoek bij ONDO stond in het teken van het programma en doelen van de KNVB voor dit jaar. De KNVB is voornemens om ook dit jaar weer veel tal van bijeenkomsten te organiseren in het kader van een specifiek voetbal of verenigings-gerelateerd thema. Check hiervoor via deze link het strategisch beleidsplan van de KNVB.